TE-SA

Pålitliga lösningar

Te-sa kan man spåra bak till 1986 och är tillverkare av VVS-komponenter. Producenten har alltid riktat sig mot framtiden och med hjälp av den kontinuerliga innovationen av produkter och utrustning gör att de kan vara konkurrenskraftiga på marknaden. Verksamheten ligger i Borgomanero i Italien och är specialiserade på Hydro-sanitära fält i både Italien och hela världen. Vi använder oss av deras lösningar eftersom de är en ledande tillverkare av VVS-produkter.

För installatörer och kunders behov

Eftersom vi vill att leverantörerna som beställer av oss ska kunna leverera bra produkter till sina kunder ha vi valt att använda oss av Te-sa. Förutom pålitligheten från produkten stöds de också av leverans kontroller och noggrann hantering.
Något vi även uppskattar med varumärket är att de gör speciellt utformade kontroller som endast mänsklig erfarenhet kan ge. Te-sa produkter är alltså resultaten av produktionsprocesser och synergieffekter. Dessutom uppfyller deras produkter högsta kvalitetsstandarden med minimal påverkan på miljön. Med andra ord du produkter av hög kvalité som inte orsakar stor skada på vår miljö.

Brett sortiment

Vi på Tetragonia VVS tillhandahåller ett brett sortiment av Te-sa produkter. Exempel på sådana är bland annat termosystem, ventiler, kompressorer och mycket mer. Om du har några frågor kring Te-sa och deras produkter är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Te-sa

Kontakta oss

Är du i behov av våra produkter från Te-sa? Kontakta oss för en kostnadsfri offert så tar vi snabbt fram en. Vi berättar gärna mer om varumärkets produkter och ger dig gärna tips på vad som hade kunnat vara bra för just dig och ditt ändamål. Tveka inte på att höra av dig till oss!.

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar