TE-SA

Te-sa – Pålitliga lösningar

Te-sa kan man spåra bak till 1986 och är tillverkare av VVS-komponenter. Te-sa har alltid riktat sig mot framtiden och med hjälp av den kontinuerliga innovationen av produkter och utrustning gör att de kan vara konkurrenskraftiga på marknaden. Te-sa ligger i Borgomanero i Italien och är specialiserade på Hydro-sanitära fält i både Italien och hela världen. Vi använder oss av Te-sa eftersom de är en ledande tillverkare av VVS-produkter.

Te-sa för installatörer och kunders behov

Vi använder oss av Te-sas produkter eftersom vi vill att leverantörerna ska kunna leverera sina kunder bra produkter och att deras kunder blir nöjda med vad de får. De stöds av en pålitlig produkt, kontroll av leveranser och noggrann hantering. Något vi uppskattar med Te-sa är att de gör specialiserade kontroller som endast mänsklig erfarenhet kan ge. Te-sa produkter är resultatet av produktionsprocessen och synergieffekter och uppfyller högsta kvalitetsstandarden med minimal påverkan på miljön.

Te-sa produkter

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av Te-sa produkter, som bland annat termosystem, ventiler, kompressorer och mycket mer.

Kontakta oss för mer information om Te-sa

Är du i behov av våra produkter från Te-sa? Kontakta oss för en kostnadsfri offert så tar vi snabbt fram en. Vi berättar gärna mer om våra produkter från Te-sa och ger dig gärna tips på vad som hade kunnat vara bra för just dig och ditt ändamål. Tveka inte på att höra av dig till oss!.

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.