Seitron

Vi tillhandahåller produkter från Seitron

För att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt har vi valt att använda oss av Seitrons skräddarsydda lösningar när det kommer till VVS.

Den italienska tillverkaren tar fram anpassade produkter för alla möjliga VVS arbeten. Elektronikföretaget är specialiserade på utveckling, tillverkning och försäljning av HVAC-kontrollprodukter, gasdetektorer och olika bärbara instrument.

Produkterna produceras endast med högkvalitativa och pålitliga komponenter. Tillverkaren ser även till att testa komponenterna på deras kvalitetsavdelning innan de levereras till oss. Allt för att se till så de möter de krav som ställs från industrin.

Verksamma sedan 1981

Seitron har varit verksamma i över 40 år. Företaget grundades år 1981 av ingenjören Vito Feleppa och har sedan dess varit verksamma inom ett antal olika områden. Exempel på sådana är termoregulering, solsystemregulator och trådlösa termostater. Under årens lopp har Seitron utvidgat sitt sortiment inom säkerhetsindustrin. Det vill säga inom allt från lätta bostads- och industriella gasläckagedetektorer till bärbara instrument.

Ett av de främsta europeiska företagen inom sektorn

Idag ligger tillverkarens huvudkontor i italienska Casoni di Mussolente och är ett av de främsta europeiska företagen inom sin sektor. Med en global marknad är Seintro närvarande i världsdelar som Europa, Asien, Oceanien och Amerika. Dessutom exporterar de sina produkter i mer än 60 länder. Seintro satsar ständigt på forskning och utveckling och de söker ständigt den optimala balansen mellan produkternas funktionalitet utan att försumma användbarheten.

Seitron

Kontakta oss för mer information om Seitron och våra produkter

Som VVS-are är det viktigt att alltid ha rätt verktyg vid arbetet. Med hjälp av Seitron kan vi skräddarsy verktygen ni behöver för ert ändamål. För mer information kontakta oss eller gör en beställning direkt.

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar