Om oss

tetragonia lokal

TETRAGONIA VVS AB är ett marknads- och försäljningsbolag med säte i Kävlinge, Sverige. Företaget grundades under namnet TETRAGON Scandinavia HB år 1993 av Ingemar Niklasson och Christos Bratt, och ombildades till TETRAGONIA VVS AB år 1996. Den 1 augusti 2008 förvärvades TETRAGONIA VVS AB av SØRENSEN HOLDING ApS i Horsens, Danmark och var kvar i deras händer tills december 2018 då ULF PERSSON och HAMPUS BJARNMARK tog över företaget efter några år som anställda.

Vi marknadsför och försäljer produkter inom områdena energi, miljö och vattenvård. Vår affärsidé är att på såväl den svenska som den internationella VVS-marknaden erbjuda kvalitativt högtstående produkter till ytterst konkurrenskraftiga priser. De produkter som TETRAGONIA presenterar kommer från ett antal olika utvecklingsbolag i Europa. TETRAGONIA har därvid även till uppgift att ständigt förmedla marknadens krav och önskemål till dessa utvecklingsbolag.

Är du intresserad av våra produkter?
Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor eller för en kostnadsfri offert.

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar