Om oss

TETRAGONIA VVS AB är ett marknads- och försäljningsbolag med säte i Kävlinge, Sverige. Fö¬retaget grundades under namnet TETRAGON Scandinavia HB år 1993 av Ingemar Niklasson och Christos Bratt, och ombildades till TETRAGONIA VVS AB år 1996. Den 1 augusti 2008 förvärvades TETRAGONIA VVS AB av SØRENSEN HOLDING ApS i Horsens, Danmark och var kvar i deras händer tills december då ULF PERSSON och HAMPUS BJARNMARK tog över företaget efter några år som anställda.

Vi marknads¬för och försäljer produkter inom områdena energi, miljö och vattenvård. Vår affärs¬idé är att på såväl den svenska som den internationella VVS-marknaden erbjuda kvalitativt högtstå¬ende produkter till ytterst konkurrenskraftiga priser. De produkter som TETRAGONIA presente¬rar kommer från ett antal olika utvecklingsbolag i Europa. TETRAGONIA har därvid även till upp¬gift att ständigt förmedla marknadens krav och öns¬kemål till dessa utvecklingsbolag.

Är du intresserad av våra produkter?
Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor eller för en kostnadsfri offert.

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.