Möhlenhoff

Möhlenhoff – för ett perfekt inomhusklimat

Vi på Tetragonia vill kunna erbjuda våra kunder de allra bästa produkterna för hushållet. Därför har vi valt att inkludera varumärket Möhlenhoff i vårt sortiment.

Producenten är en av världens mest innovativa tillverkare av banbrytande produkter och system för uppvärmning, ventilation samt luftkonditioneringsteknik. Fokuset för deras produktutveckling ligger på att bilda ett så perfekt inomhusklimat som möjligt. Med deras revolutionerande komponenter för rumskontroll samt smarta hem har de uppfyllt kundkraven på den internationella marknaden i många år.

Möhlenhoff gör det möjligt för oss på Tetragonia att tillhandahålla styrsystem för olika komponenter i ditt hem. Till exempel golvvärme, radiatorvärme, luftkonditionering och rumstemperaturreglage med mera.

Förutom enstaka produkter kan vi även ta fram mer intelligenta och komplexa lösningar för din bostad.

Verksamma sedan 1951

Företaget grundades år 1951 av Hellmuth Möhlenhoff i Tyskland. Idag sker deras huvudproduktion i Salzgitter i Tyskland och de levererar till över 60 länder i världen samt har samarbetspartners i hela världen. Som original utrustningstillverkare har aktören varit en del av värme-, ventilations- och luftkonditioneringsindustrin i mer än 30 år. Vi väljer att arbeta med produkter från varumärket då deras fokus ligger på att utveckla och tillverka högkvalitativa, skräddarsydda lösningar.

Möhlenhoff

Kontakta oss för Möhlenhoff

Vi erbjuder som sagt ett brett sortiment av Möhlenhoff och behöver du mer information om våra produkter är du välkommen att kontakta oss. Du kan även begära en kostnadsfri offert så tar vi snabbt fram ett prisförslag. Tveka inte på att kontakta oss angående våra Möhlenhoff produkter.

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar