Möhlenhoff

Möhlenhoff – Sedan 1951

Företaget Möhlenhoff grundades år 1951 av Hellmuth Möhlenhoff i Tyskland. Idag sker deras huvudproduktion i Salzgitter i Tyskland och de levererar till över 60 länder i världen samt har samarbetspartners i hela världen. Möhlenhoff har som original utrustningstillverkare varit en del av värme-, ventilations- och luftkonditioneringsindustrin i mer än 30 år. Vi väljer att arbeta med produkter från Möhlenhoff då deras fokus ligger på att utveckla och tillverka högkvalitativa, skräddarsydda lösningar.

Ett brett sortiment av Möhlenhoff produkter

I vårt breda sortiment av Möhlenhoff erbjuder vi bland annat styrsystem för golvvärme och radiatorvärme, luftkonditionering, rumstemperaturreglage och mycket mer. Vi erbjuder intelligenta lösningar för komplexa hemkoncept.

Kontakta oss för Möhlenhoff

Vi erbjuder som sagt ett brett sortiment av Möhlenhoff och behöver du mer information om våra produkter är du välkommen att kontakta oss. Du kan även begära en kostnadsfri offert så tar vi snabbt fram ett prisförslag. Tveka inte på att kontakta oss angående våra Möhlenhoff produkter.

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.