Kanex skåp

Kanex skåp av kvalitet

Hos oss hittar du ett stort sortiment av Kanex skåp. Vi tillhandahåller bland annat utanpåliggande och vattentäta skåp, men även andra produkter som underlättar arbetet och är kvalitetssäkra. Aluminiumet som används på produkterna är av högsta kvalitet och präglas av hög plasticitet samt hög korrosionsbeständighet. .

Tillverkning

Kanex har sina produktionsanläggningar i Polen och Tyskland där de tillverkar högkvalitativa rör av polyeten, plastfogar, skåp, installationslådor och mycket mer. De har professionell personal vilket genererar högsta kvalitet på produkterna. Produkterna kontrolleras både under och efter i forsknings- och testlaboratorium. .

100% säkerhet

Kanex skåp ger 100% säkerhet mot uppstående problem som kan uppstå vid VVS. Man kan, till exempel med deras vattentäta skåp, utnyttja tomrörens funktion fullt ut. Detta då de är konstruerade på ett sätt så att skåpet både håller vattnet ute och ger plats för tomrören. Vid läckage i installationen leder skåpet vattnet ut mot golvbrunnen, vilket ger säkerhet mot vattenskada vid grenröret. Kanex tänker på problemen som kan uppstå och därför producerar man produkter som leder till en extra trygghet.

Kanex skåp

Kontakta oss för mer information

Vi vill att våra kunder ska ha nöjda kunder som känner sig trygga. Därför rekommenderar vi Kanex skåp. Kontakta oss för mer information eller begär en kostnadsfri offert redan idag!

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar