Kospel elpannor

Elpannor från Kospel

Vi tillhandahåller ett sortiment av elpannor från det polska märket Kospel. Elpannor ger en bra och effektiv lösning om man har ett mindre energibehov. Elpannorna från tillverkaren är moderna och kompakta, enkla att sköta och hög värmekomfort.

Tillverkare av elpannor

Kospel etablerades 1990 som tillverkare av elpannor. Deras mål är att hålla en så hög kvalitet som möjligt samtidigt som de tillfredsställer kundernas behov. Under åren som gått har elpannorna utvecklats, kvalitén förbättras och produktionen är effektivare. Idag säljs elpannorna i över 55 länder och används av mer än 2,5 miljoner kunder.

Den största anledningen till att vi använder oss utav deras elpannor är för att de uppfyller de hårdaste kvalitetskraven. Dessutom är produkterna certifierade och testade runt om i hela världen. Vi vill kunna erbjuda våra kunder moderna samt energibesparande uppvärmningsapparater och därför är Kospel en perfekt leverantör.

Högkvalitativa elpannor – För att dina kunder ska vara nöjda

Vill du veta mer om elpannorna är du välkommen att kontakta oss. Du kan enkelt göra din beställning via telefon eller mail så levererar vi snabbt och effektivt. Hör av dig redan idag!

Kospel elpannor

Kontakta oss 

Vill du veta mer om våra Kospel elpannor är du välkommen att kontakta oss. Du kan enkelt göra din beställning via telefon eller mail så levererar vi snabbt och effektivt. Hör av dig redan idag!

Telefon: +46-46-13 31 05
E-post: info@tetragonia.se

Kvalitativt högtstående produkter

046 – 13 31 05

Kvalitativa VVS Produkter

Detta gör vi främst inom golvvärme och automation, på samtliga Skandinaviska marknader. Vi erbjuder kvalitativt högtstående produkter från ledande utvecklingsbolag till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Trådlösa system

Radiatorsystem

Armatur till fördelare

Shuntar